Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z překvapení letošního týdne módy v New Yorku byla i účast rapperky Lil' Kim s již řádně zaobleným bříškem. Devětatřicetiletá extravagantní umělkyně narozená v drsném Brooklynu se na jedné ze společenských akcí nazvané The Blonds show ukázala v pestrobarevných obepnutých šatech, válenkách s potiskem Hello Kitty a neonově růžovém kožichu. Kim tak rozhodně chtěla být vidět a dát světu vědět o svém požehnaném stavu.

Aktuálně přitom není známo, s kým zpěvačka randí, a tak se o možném otci dítěte spekuluje. Posledním mužem, s nímž se veřejně stýkala, byl boxer Floyd Mayweather (36), randila s ním minimálně do loňského září. O rok dřív měla románek s hudebním producentem Scottem Storchem, kterého si svého času dokonce plánovala vzít.

Lil Kim, původním jménem Kimberly Denise Jones, je jedinou rapperkou spolu s Missy Elliot, která má na svém kontě tři platinová alba. Největší hit Lady Marmelade však nazpívala s kolegyněmi Christinou Aguilerou, Mýou a Pink.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám