Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, přítelkyně herce Mirka Hraběte Miriam Bittóvá se před nedávnem ztratila ve Spojených státech. Celá rodina i přítel ji hledali, ale marně. Po pár týdnech se naštěstí sama ozvala ze špitálu, kam ji dovezli poté, co byla brutálně přepadena. Exoticky vyhlížející dívka s nádherným tělíčkem, která se živí modelingem, nyní poprvé zavítala do společnosti a Super.cz poskytla rozhovor o nejhorším zážitku svého života. Podívejte se na video.

„Je to pravda. Přepadli mě, ukradli mi věci a skončila jsem v nemocnici. Jsem moc ráda, že po čtrnácti dnech se všechno vyřešilo. Dostala jsem se na konzulát a díky němu i do České republiky. Do ciziny už rozhodně nikdy nepojedu sama. A končím v zahraničí s modelingem,“ řekla nám dívka smutným hlasem. Celá událost, ke které došlo v nejnebezpečnější newyorské čtvrti Bronx, je pro ni doteď traumatizující.

„Měsíc jsem byla u rodičů na Moravě, kde jsem se dávala dohromady. Chodíme s přítelem na večeři, relaxuji a snažím se zapomenout na to, co se v Americe stalo. Poradili mi dokonce, ať vyhledám psychologa, ale já se o tom vážně nechci bavit,“ vysvětlila nám Miriam na večírku jednoho glamour časopisu, který moderoval její přítel Míra.

Přes všechnu snahu se nepříjemných vzpomínek zbavit se jí vrací. „Zdají se mi o tom sny. Těším se, až na to nebudu vůbec myslet,“ dodala Bittóvá, která si myslí, že událost jí změnila žebříček životních hodnot. Našla si i normální práci mimo obor, ale kvůli výhodné pracovní době se může občas odpoledne a navečer věnovat stále ještě profesi modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám