Hlavní obsah
Článek

Michaela Ochotská (39) se po nějakém čase zase objevila na veřejnosti a konečně se vyjádřila ke spekulacím, že se svým snoubencem, čím dál zlepšujícím se tenistou Lukášem Rosolem, čeká děťátko. Kvůli tomu na nás vystrčila i svoje mini „panděrko“. Mrkněte na video!

„Vzniklo to z toho, že se mě jako ženy dotknul článek, že nemohu mít děti. Proto jsem napsala, že mám nevolnosti. Ale bylo to kvůli tomu, že jsme za sebou s partnerem měli náročný let z Kataru do Austrálie. Tělu trvalo čtyři dny, než se s tím vypořádalo. Těhotná fakt nejsem,“ řekla Super.cz.

Možnému početí ale nechává pár volný průběh. „Bavíme se i budoucnosti a dětech. Až to mimino bude mít správný čas, aby přišlo, tu cestu si najde. Nijak tomu nebráníme,“ tvrdí bývalá hvězda Novy, která zatím odložila svatbu.

„Teď máme novou náplň života. Pořídili jsme si dům a zařizujeme ho. Nedostala jsem ale Lukášovu kreditku, vše konzultujeme spolu a hodně tím žijeme. Svatba se proto odsunula trošičku na druhou kolej. Nic nás do ní netlačí. Když to nestihneme letos, uděláme to příští rok. Vzít se však chceme,“ dodala Ochotská, která sedí asi na pořádném balíku peněz, protože jsme ji zastihli ve finanční firmě, kde se školila, jak výhodně obchodovat s penězi na internetu a jak je rozmnožovat.

Související témata:
Investování

Reklama

Další články

Načítám