Hlavní obsah
Článek

Svým tělem provokuje s úspěchem už déle než padesát let, byla pětkrát vdaná a v posteli měla snad půlku Hollywoodu. Řeč je o legendární sexbombě, která se živila jako modelka, herečka a zpěvačka. Mamie Van Doren oslavila před pár dny neuvěřitelné třiaosmdesáté narozeniny. Stále má elánu na rozdávání, brouzdá po sociálních sítích, vymetá večírky a nebojí se ukazovat své tělo.

Ve filmovém průmyslu se začala prosazovat na konci čtyřicátých let. V následující dekádě hrála v řadě béčkových a céčkových filmů, přičemž se snažila marně dostihnout Marilyn Monroe, která v té době kralovala Hollywoodu. Pro svou popularitu dělala cokoliv. Plnila stránky bulvárních plátků a ve svých rolích se nestyděla předvádět lascivní pózy ani svlékat.

Pestrý byl i její osobní život. Byla celkem pětkrát vdaná a v posteli se jí vystřídala celá řada populárních fešáků. Většina z nich už je dnes na pravdě boží. Ve své autobiografii přiznala pletky s takovými velikány, jako byli Elvis Presley, Clark Gable, Tony Curtis, Warren Beatty, Steve McQueen, Rock Hudson nebo Yves Montand. To je slušné skóre, co říkáte?

Reklama

Další články

Načítám