Hlavní obsah
Článek

Chodila s krasavcem Vojtou Dykem (38) i s dalším idolem Tomášem Klusem (37). Pak si dala Lenka Zahradnická od vztahů na nějakou dobu pauzu. Jelikož je ale herečka velmi citlivá duše, bez lásky dlouho nevydržela. Kráska známá ze seriálů Světla pasáže, Ordinace v růžové zahradě, Kriminálka Anděl nebo Vyprávěj se nám přiznala, že je v současné době ve vztahu.

„Jsem zamilovaná. Docela čerstvě,“ přiznala se Lenka. Vzhledem k portfoliu hereččiných slavných expartnerů nás zajímalo, jestli byl v jejích sítích lapený opět někdo slavný. „Není to herec, ale je to umělec,“ přiznala se Lenka, která na svou obranu prozradila, že v životě nechodila jen s muži od fochu, ale v osmnácti například měla vztah s barmanem. Herečka nechtěla prozradit jméno svého nového partnera. „Ukáže se to, až přijde ten správný čas,“ culila se.

Přestože se zamilovaná Zahradnická vznáší na obláčku, nebude v pátek nějak prožívat den svatého Valentýna. „Tento svátek mi nepřirostl k srdci. Když už, tak ctím 1. máj. Hezké chvíle si s partnerem uděláme kdykoliv, když máme příležitost se vidět,“ říká.

Herečku kladenského divadla potkal úspěch i v pracovní rovině. Teď ji čeká natáčení filmu, které bylo odloženo kvůli nemoci režiséra a brzy se objeví v seriálu televize Prima.

Reklama

Další články

Načítám