Hlavní obsah
Článek

Herečka s mexickými kořeny Salma Hayek (47) patří k největším ozdobám filmového plátna. Atraktivní tmavovláska je ovšem vdaná a její srdce získal muž, kterého by vedle ní očekával málokdo.

Salmě Hayek sice táhne na padesát, ale stále patří k nejobdivovanějším ženám světového šoubyznysu. Herečka proslulá hlubokými pohledy i dekolty vede ovšem mimo filmové plátno poklidný rodinný život s manželem Francoise-Henrim Pinaultem (51) a šestiletou dcerkou Valentinou.

Hvězda filmů Frida, Tenkrát v Mexiku či Sexy Pistols se se svými nejbližšími objevila v Paříži na premiéře nejnovějšího filmového zpracování pohádky Kráska a zvíře. Na první pohled to působilo, že s sebou přivedla tatínka, ale opravdu šlo o jejího chotě.

Pinault, za něhož se Hayek provdala před pěti lety, je sice jen o čtyři roky starší než jeho manželka, ale na rozdíl od ní nejspíš nepije elixír mládí. Zatímco Salma si uchovává mladistvý vzhled, její prošedivělý partner nepůsobí zrovna svěže. Na slavnostní projekci se tak slavný pár nevyhnul srovnání, že krásku a zvíře představují i oni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám