Hlavní obsah
Článek

Jejda, ten si ale zavařil! Když nedávno Karel Gott (†80) natočil povídku o šílené fanynce do cyklu České televize Škoda lásky a logicky se dalo předpokládat, že jejím předobrazem byla německá dáma Hannelore Uhl, o níž Mistr již dříve tvrdil, že ho až pronásleduje, asi netušil, co tím rozpoutá. Uhl se nyní ozvala Super.cz a všechno vyvrací. Přečtěte si jak!

„Musím vám napsat pravdu, že nejsem fanatická, nejsem šílená a že Karel Gott se mnou vůbec nemá boj. Moje chování vůči Karlu Gottovi je vždy v pořádku. Jsem velmi dobře vzdělaná i slušná dáma s českým a šlechtickým původem,“ napsala nám Hannelore s tím, že sama kdysi učila klasický zpěv a vystupovala na koncertech.

Povídku prý viděla a rozhodně odmítá, že by byla předobrazem televizní fanynky. „Lidé mě s ní nemůžou srovnávat. Nikdy jsem v noci nezazvonila u vily Karla Gotta. Několikrát jsem s ním mluvila během dne před jeho vilou na Bertramce. A od 13. ledna 1986 si tykáme,“ chlubí se. Ten „pamatovák“ je vážně úchvatný.

„Proto, když jsem mluvila s Karlem Gottem v Praze, neřekl: ‚Co si přejete?‘, protože si tykáme. Dále není pravda, že jsem dostala zákaz od soudu být v jeho blízkosti, protože moje chování vůči Karlu Gottovi bylo vždy dobré. Dále je nesmysl, že pan Ježíš Kristus varoval Karla Gotta, co se týká mne, protože k tomu není důvod,“ dodala Hannelore Uhl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám