Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou bezesporu nejznámějšími a nejkrásnějšími dýdžejkami české taneční scény, přesto na sebe Lucca (45) a Ladida nikdy nežárlily a nedělaly si naschvály. Právě naopak, jsou řadu let kamarádky a neváhají si společně stoupnout za gramofony nebo před objektiv fotoaparátu. Naposledy si je vzal pod svá křídla fotograf Martin Buček a Super.cz vám snímky přináší jako první.

„Pro mě osobně je to milé zpestření nafotit společné fotky a mít společné vystoupení, protože DJ je jinak většinou sólový hráč,“ říká Lucca a jedním dechem dodává: „S Ladidou k sobě chováme respekt a máme přátelský vztah. Je s ní legrace, mám ji ráda. A vlastně teď máme obě neplánovaně stejně staré děti - jak to první, tak to druhé, akorát ona holky a já kluky.“

Lucca, vlastním jménem Lucie Dvořáková, má s manželem, hudebníkem Michalem Dvořákem (58), syny Míšu (3,5) a Františka (10 měsíců). Ladida alias Linda Štěpničková porodila snowboardistovi Martinu Černíkovi dcery Evu Naru (3,5) a Annu Kaiu (3 měsíce).

Není to vůbec poprvé, co se takhle Lucca a Ladida společně fotily. V roce 2003 společně pózovaly na obálce kultovního magazínu o elektronické hudbě Xmag. „Byly jsme už tehdy vlastně jako dvě nejznámější DJky. A troufnu si říct, že jsme pořád,“ komentuje retro snímek Lucca. Dost rozdíl v porovnání s realitou, co myslíte?

Reklama

Další články

Načítám