Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Václav Noid Bárta (43) se loni nečekaně rozešel a následně opět vrátil ke své přítelkyni modelce Gábině Dvořákové (35).

Rozchod následoval po ošklivé hádce, která se zdála neřešitelná, ale oba pak po několika týdnech zjistili, že bez sebe nemohou být a dali se zase dohromady.

Noidovi se na Gábině líbí to, že ač je to modelka, není to jen obyčejné ramínko na šaty, ale i holka do nepohody.

Muzikant, který se momentálně věnuje i režírování klipů, jednou za čas rád vypadne z civilizace na několik dní do přírody. Jen tak s batohem na zádech s ním do lesa vyrazí i Gábina.

„Gábinka si vezme batoh a jede se mnou do lesa. Naučil jsem ji, jak se dělá bivak, jak se dělají oka na zvěř, jak se rozdělává oheň a všechno umí,“ pochlubil se Noid v pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku.

Gábina se před Noidem klidně producíruje v teplákách. „Jelikož dělá modeling, tak se samozřejmě musí hezky oblékat, ale v soukromí, jak je to holka z vesnice, tak je hodně naturální a mně se to líbí,“ přiznal Noid, který na svou přítelkyni pěl oslavné ódy.

„Nebojí se žádné špíny a toho, že má tři dny neumytou hlavu. Jsou přitom modelky, jež by si v životě nedaly v hospodě pivo a guláš a to všechno Gábinka dělá, což je úžasné. K tomu si oblékne tepláky, dá vlasy do culíku, nasadí čepici, vezme batoh a jde se mnou do lesa,“ chválil svou přítelkyni Noid.

Reklama

Další články

Načítám