Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodský idol Johnny Depp (50) si vychovává svého nástupce. Až jednou zamíří do hereckého důchodu, jeho jedenáctiletý syn Jack bude důstojnou náhradou.

Depp je sice stále ve skvělé formě, ale z rolí hezounků dorostl k představitelům zralých mužů, kteří řeší závažnější problémy než nevinné románky. Filmový svět by ovšem nemusel o playboye Deppa přijít, protože jeho syn může ze slavného tatínka vytěžit maximum.

Při pohledu na Jacka se nejedna Deppova fanynka vrátí o několik desetiletí zpět a vybaví si hollywoodského herce v počátcích kariéry. Geny se v tomto případě rozhodně nezapřou a Deppův potomek podědil to nejlepší nejen ze svého tatínka, který dlouhodobě figuruje v žebříčcích nejatraktivnějších mužů planety, ale svou zásluhu na jeho vzhledu má i maminka Vanessa Paradis.

Ta má s Johnnym Deppem i o tři roky starší dceru Lily Rose. Obě děti patří k nejpřísněji střeženým potomkům, ale občas se objeví fotografie dokazující, že oba jsou pro šoubyznys jako stvoření. Dokonalá rodinka si však před časem prošla krizí, když slavný pár po dlouholetém soužití oznámil rozchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám