Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) je jednou hubený, pak zase vypadá jako knedlík. Média si toho pochopitelně všímají a on ze stejného důvodu o svém přibírání a hubnutí moc nechce mluvit. "Nevím, koho by zajímala moje postava," míní Bouček, ale to se plete.

Zvláště jeho poslední fotografie, když se nechal zvěčnit na ostrově Mauricius, kam jel natáčet medailonky s finalistkami České Miss, vzbudila na sociální síti mimořádnou pozornost. Je na ní totiž jako Mr. Mokré tričko a figuru má opět skvělou.

"Mrzelo mě, že jste podezřívali fotografa Honzu Tůmu, že použil nějaké úpravy. Tahle fotka vznikla spontánně, asi po pěti rumech a opravdu tak vypadám. Žádné retuše tam nejsou," objasnil nám Libor Bouček.

Zajímali jsme se i o jeho současné stravovací návyky, díky nimž vypadá tak, jak vypadá. "Nedávno jsem se přestěhoval na Vinohrady a bydlím mezi třemi úžasnými restauracemi, italskou, japonskou a vietnamským bistrem. Dávám teď přednost hlavně asijské kuchyni," svěřil.

Bouček má ale i novou kuchyni, takže si užívá i vaření. "Naposledy jsem dělal večeři pro kamarády, a to bylo v menu telecí na hrášku a mrkvi s milánským rizotem a dezert," vypočítal a nás překvapilo, že i peče.

"Na všechno jsem si pořídil stroje, mám i pekárnu, takže zvládnu všechno. Jsem samostatná jednotka, nemám problém s žádnou domácí prací, která je normálně přisuzována ženám. Jsem takový obojetník," smál se dvakrát rozvedený Bouček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám