Hlavní obsah
Článek

Herečka Marie Doležalová, kterou známe jako Sašu ze sitcomu Comeback a nyní se objevuje v seriálu Cesty domů, vypadá i ve svých sedmadvaceti na sedmnáct, a tak ani nevadí, že si našla o pět let mladšího přítele. A to doslova našla.

"Šla jsem u nás v Trutnově na diskotéku hledat svého mladšího bratra, a místo něj jsem našla Pavla," smála se Marie, když nám přítele poprvé představila na otevření nové japonské restaurace. Jsou spolu už něco přes rok, rozumějí si a Marie je nadmíru spokojená.

"Přítel není z branže, ještě studuje, ale zakládá si vlastní e-shop s pánskými doplňky. Zajímá se o módu, o džentlemanství, i mě leckdy poradí, jak se mám k jaké příležitosti vhodně obléknout. Třeba sem jsem si chtěla vzít výraznější náušnice a on mi doporučil, ať raději zvolím tyhle nenápadné perličky," vysvětila.

Když se s Pavlem poznali, věděl, že je herečka, ale její role neznal. "On je to totiž bratr mého spolužáka ze střední školy. Ale neviděl ani jeden díl Comebacku, takže se neposadil na zadek z toho, že jsem hrála Sašu. A Pusinky si pustil, až když jsme se poznali a průběžně mi posílal esemesky, když jsem tam měla nějakou odhalenou scénu," vyprávěla.

Tím, že by časem mohl být jejich věkový problém, se nezabývá. "Předtím jsem měla zase partnera o šestnáct let staršího. Já o tom nikdy takhle nepřemýšlela a důležité je, že jsem šťastná. S tím bývalým byl, pravda, problém, že jsem se cítila zbytečně usedlá, a s Pavlem si to aspoň vynahradím," soudí Marie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám