Hlavní obsah
Článek

Už to málem vypadalo, že se zakladatel časopisu Playboy Hugh Hefner ve svých pětaosmdesáti letech konečně usadí. Na tuto sobotu měl totiž naplánovanou svatbu se svou o šedesát let mladší snoubenkou Crystal Harris (25). Ženich všechny šokoval, když jen pár dní před obřadem na Twitteru lakonicky oznámil: „svatba je zrušená“.

Nečekanému rozchodu podle serveru TMZ.com předcházela bouřlivá hádka mezi snoubenci. Crystal si pak narychlo odvezla své věci z Hefnerova luxusního sídla. Zdroje tvrdí, že mladičká modelka si mezitím začala se synem známého televizního moderátora Phila McGrawa, kterého Američané znají jako Dr. Phila.

„Hef je v šoku. Crystal utekla z vily v neděli v 11 v noci,“ sdělil zdroj. „Má už přítele. Schází se s Jordanem, synem Dr. Phila. Myslí si, že si bude užívat milióny Dr. Phila,“ dodal.

Hefner a Crystal oznámili své zásnuby loni o Vánocích. Od té doby veřejně mluvili o chystané svatbě. Přípravy na velkolepý obřad, na nějž bylo pozváno přes 300 lidí, už byly v plném proudu. Byly objednané květiny, ušité šaty a kuchaři pracovali na hostině.

Hefner, jehož majetek se pohybuje okolo 43 miliónů dolarů (asi 720 miliónů korun), už byl v minulosti dvakrát ženatý. V roce 1949 si vzal Mildred Williamsovou, s níž má dvě děti, Christie (58) a Davida (55). Sňatek skončil po deseti letech krachem kvůli vzájemným nevěrám.

Podruhé se Hefner oženil o čtyřicet let později. S Kimberley Conradovou, Playmate roku 1989, mají syny Marstona (21) a Coopera (20). Vilou šéfa Playboye ale kromě toho neustále procházely nové a nové dívky, se kterými měl různě trvalé vztahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám