Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stát celý život ve stínu své krásnější a úspěšnější sestry bylo pro Nancy Motes nejspíš těžší, než si kdokoli dokázal představit. S pochopením se nesetkala u Julie Roberts (46), ani u své rodiny, pro kterou byla černou ovcí. To vše vedlo k její zášti vůči svým nejbližším. Nancy se potýkala se závislostí na drogách, které ji podle dosavadních informací měly i připravit o život. Sedmatřicetiletá Motes byla v neděli nalezena mrtvá v koupelně v bytě svého snoubence.

Nancy bylo třináct let, když se z Julie Roberts stala přes noc hollywoodská hvězda díky snímku Pretty Woman. Vše se točilo jen kolem krásné herečky, která navíc nezapomínala mladší sestřičku upozorňovat na její špíčky. Nancy se navzdory snaze následovat sestru nikdy nepodařilo dostat se před kameru. Pracovala nejdřív jako servírka a později pro seriál Glee. To však její ambice neuspokojilo a závisti k všemi milované Julii se nezbavila, o čemž svědčí mnohé její statusy na sociálních sítích.

Pouhé tři týdny před smrtí o Roberts napsala: „Tak moje ‚sestra‘ řekla, že se všemi svými přáteli a fanoušky už víc lásky nepotřebuje. Takže tady vidíte, jaké je to ‚americké zlatíčko‘ mrcha!“ Po chvíli se začala ospravedlňovat: „Musím uznat, že jsem možná zašla příliš daleko… Ale nikdy v životě jsem nebyla tak naštvaná. Jsem opravdu hodná, bezstarostná a klidná bytost.“ Poté ji však zlost opět pohltila: „Chcete být fanouškem někoho tak krutého? Ani není tak dobrá herečka. Jsi šťastná, že jsi se mnou totálně vymetla?“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám