Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) má doma půlroční dcerku Marušku, ale už od ní utíká do práce. O tom, zda vzít nabídku stát se novou koučkou Hlasu ČeskoSlovenska, prý moc dlouho neuvažovala. "Je to jednak prestižní práce, a také jsou za to dobré peníze," řekla Super.cz.

S tím, jak si zorganizovat péči o dceru, prý problém nemá. "Naučila jsem se to v Německu, kytarista naší kapely Die Happy byl neuvěřitelný organizátor a já to teď zvládnu také," pochlubila se. "Výhodou je, že natáčení začíná až po obědě, takže jsem větší část dne, někdy už od půl páté ráno, kdy se vzbudí, pořád s Maruškou," dodala.

"Pak s ní přijedu často i sem, do studia na Barrandov, kde ji ještě nakojím, než pro ni přijede partner, který končí mezi druhou a třetí a služby v nemocnici si bere podle toho, jak jsem já na place. Výhodou je, že se natáčí i o víkendech, kdy má volno," vysvětlila.

Marta Marušku pořád kojí, díky tomu je stále majitelkou dechberoucího dekoltu. "Už ale nevystačí jen s tím, co jí vyrobím já, ale jí i příkrmy. Takže obědy a večeře se obejdou bez mateřského mléka, kterého mám ale stejně dost zamrazeného v lednici," prozradila zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám