Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Všechno kolem nás podléhá módním trendům. Ložní prádlo nevyjímaje. Ale kdo si může dovolit každou chvíli obměňovat všechno povlečení, tak aby podléhalo nejnovějším trendům, že? Podívejte se na povlečení, které z módy jen tak nevyjde!

Bavlněný satén – luxus, který si zamilujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bavlněného saténu si zamilujete na první dotek. Okouzlí vás svou nezaměnitelnou hebkostí, měkkostí i zářivými barvami. Díky prodyšnosti a vynikajícím termoregulačním vlastnostem vás v létě příjemně zchladí a v zimě zahřeje. Navíc si dlouho udrží jasné barvy a tvar. Podívejte se na nejkrásnější kousky z bavlněného saténu.

Nebojte se vpustit do ložnice černou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Geometrické vzory jsou jasným favoritem této sezóny. Výborně se hodí do moderního interiéru a dají vyniknout přírodním materiálům. Nebojte se vyzkoušet výraznější barevnou kombinaci černé a různých odstínů šedé. Povlečení je oboustranné, takže můžete styl své ložnice měnit podle nálady! Podlehnete originálnímu motivu v luxusním provedení?

Trendy černobílá a nestárnoucí puntíky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní povlečení Tango vnese eleganci a originalitu i do vašeho domova. Hravé puntíky působí svěže a oživí každý interiér. Povlečení je oboustranné a vy si můžete každý den vybrat mezi bílými puntíky na černém podkladu nebo černými puntíky na bílém podkladu. Provedení z hebkého bavlněného saténu si zamilujete!

Harmonické barvy a květinový vzor

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Romantické povlečení Empire vnese do vašeho domova harmonii a pohodu. Jemné květinové vzory a orientální motivy v harmonické barevné kombinaci působí luxusním dojmem a dají vyniknout kráse každého interiéru. Díky oboustrannému vzoru na přikrývce může být každý den jiná – ale pokaždé stejně krásná!

Luxusní materiál a okouzlující vzor: Neporazitelné duo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní povlečení Versailles promění vaši ložnici v zámeckou komnatu. Jemná barevná kombinace a secesní motiv okouzlí nejednu romantickou duši. Oboustranný vzor vám dává možnost měnit styl ložnice podle aktuální nálady. S tímto luxusním povlečením dostane vaše ložnice nový a svěží vzhled.

Další články

Načítám