Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Půvabná herečka Natalie Portman (30) porodila chlapečka. Jeho otcem je francouzský choreograf a tanečník Benjamin Millepied, se kterým se seznámila během natáčení filmu Černá labuť. Informace o šťastné události přinesl magazín People.

Natalie, která nedávno oslavila třicáté narozeniny, tak dostala nejkrásnější dárek. Je to hereččino první dítě. Jméno potomka však zatím neoznámila.

Portman se již dříve nechala slyšet, že se za svého přítele a otce svého dítěte v budoucnu provdá. Ke sňatku zatím nedošlo, ale není vyloučeno, že právě narození chlapečka přípravy ke svatbě urychlí.

Izraelsko-americká herečka, která zažila svůj filmový debut ve třinácti letech ve filmu Leon, se stala známou díky roli královny Padmé Amidaly v trilogii Hvězdných válek. Během natáčení dokončila bakalářské studium psychologie na Harvardu. V roce 2005 získala Zlatý glóbus v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli za roli ve filmu Na dotek. Před rokem získala Zlatý glóbus v kategorii nejlepší herečka v hlavní roli za film Černá labuť. Za tentýž film obdržela i cenu BAFTA a Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám