Hlavní obsah
Článek

Že je někdy pro Kim Kardashian (43) soudnost slovo neznámého významu, jsme se mohli přesvědčit loni v pokročilé fázi jejího těhotenství, kdy se několikrát namáčkla do nemožných modelů. V podivném trendu zdá se pokračuje stále a čas od času si na sebe vezme něco mimořádně neslušivého. Jako například tento týden béžové tříčtvrteční kalhoty, které nehezky obepínaly její rozměrnou zadničku.

Kim Kardashian posouvá hranice oblých ženských křivek á la Jennifer Lopez do zcela jiné dimenze, která se už u mnoha mužů nemusí setkat s úspěchem. Ačkoli ke znovu černovlasé Kim světlé oblečení sedlo dokonale, snoubenka Kanyeho Westa na pracovní schůzku do jednoho z losangeleských hotelů vybrala pasové strečové capri kalhoty a krátký rolák, který její půlky nechal ještě víc vyniknout. Prcek Kim si tentokrát z nepochopitelných důvodů vzala místo vysokých jen lodičky s mírným podpatkem, které její nohy neprodloužily, jak by to v daný moment potřebovala.

Televizní a mediální star, která s rodinou natáčí již devátou řadu reality show Keeping Up With the Kardashians, tak pravděpodobně pospíchala na schůzku natolik, že se nestihla podívat, jak v modelu vypadá zezadu. Kam se na tohle hrabou její oblíbené legíny...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám