Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Šefrnová hodně potěšila svalovce Martina Maxu. V nové divadelní hře Jaroslava Sypala Kšanda se totiž po boku namakaného zpěváka ukázala téměř nahá. Atraktivní brunetka o sobě dala vědět v seznamovací reality show Balírna, kterou moderovala s Liborem Boučkem, a už tehdy potěšila oko nejednoho televizního diváka.

Tentokrát polahodila i duši každého fanouška pražské Slavie Praha, neboť neváhala polonahá zapózovat v sešívaných trenkách.

Její herecký parťák Martin Maxa se opět pochlubil vypracovanou figurou, ale jak sám přiznal, hodně váhal, než se rozhodl roli vzít.

„Mým posledním hereckým počinem byla interaktivní show Naháči, která bohužel nedopadla nejlépe. Především díky technice. Chvíli jsem váhal, zda vzít po této nedobré zkušenosti roli v Kšandě, ale přesvědčil mne scénář. Podle mne je to velice vtipná hra o charakterech a praktikách mocných, při níž se divák opravdu pobaví,“ vysvětlil Martin, který hraje podvodníka střihnutého gigolem, jenž svádí manželku politika.

„Je to prima záporák, takový stárnoucí seladon, a to se mi líbí. Navíc hra je ze žhavé současnosti a diváci v ní uvidí to, o čem si denně čtou v novinách,“ upřesnil Maxa, jenž se na jevišti předvede hodně spoře oděný, což budou kvitovat zejména divačky. Pražská premiéra Kšandy se koná 30. března v Divadle U Hasičů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám