Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miluše Bittnerová patří mezi naše nejvíc sexy herečky. A není se čemu divit. Příroda ji vybavila opravdu výstavními čtyřkami, které s oblibou ukazuje v nebezpečně hlubokých dekoltech.

Na takové vnady by si Miluška měla nechat vystavit zbrojní pas. Ženské zbraně první kategorie předvede Bittnerová také v nové komedii Divadla U Hasičů Kšanda, kterou napsal komik Jaroslav Sypal, známý divákům coby poručík Hrubec z komedie Byl jednou jeden polda.

„Dokončili jsme zkouškové období, máme za sebou generálku, a ještě před pražskou premiérou vyrazíme za diváky po vlastech českých. Zatím pro letošek máme potvrzeno, že absolvujeme třicet představení,“ řekl Jaroslav Sypal, který do své komedie obsadil i Martina Maxu, Terezu Šefrnovou či Míšu Kuklovou, jež se objeví v pro ni nezvyklé roli.

„Je to komedie o malém českém človíčkovi, o tom, v čem v současnosti žijeme, a jak jinak i o lidské hrabivosti. Já mám roli intrikánky, což je pro mne novinka, nikdy jsem podobnou nehrála a ráda si před diváky zkusím doposud nepoznané,“ těší se Míša Kuklová. Ta by měla v dohledné době začít zkoušet roli opět v komedii, ovšem zatím nechce prozradit, kde a koho si zahraje, ani její název.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám