Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46) jako budoucí maminka září štěstím a v pátém měsíci se cítí natolik dobře, že navštěvuje i společenské akce. My ji potkali na předání platinové desky Štefanu Margitovi. "On a Hanka Zagorová (†75) jsou rodinnými přáteli, když jsem byla malá, dokonce mne občas hlídali," vysvětlila Lucka.

Na akci si dokonce vzala střevíčky na vysokém podpatku. "První tři měsíce mi bylo hodně špatně, v druhém trimestru už všechno odeznělo, takže je to v pohodě. Zatím mi naštěstí nenatékají nohy, s Lucasem jsem měla velké problémy se zavodňováním. Vešla jsem se jen do jedněch bot, tak si užívám, že tentokrát to tak není," upřesnila půvabná moderátorka.

Lucka s partnerem Michalem už znají i pohlaví miminka, zatím ale informaci nesdělili ani části rodiny. Chtějí je překvapit, takže je jasné, že to nebudou vytrubovat ani do médií. Ovšem pro jistotu mají vybraná jména pro kluka i pro holčičku.

A jak to bude se svatbou? "Původně jsme to chtěli zvládnout do narození miminka, ale pak jsme si řekli, že je vlastně jedno, jestli to bude teď, anebo potom, tak uvidíme. Abych si to užila úplně komplet, tak je asi lepší počkat. Je to zbytečné, unáhlené, máte problém i s výběrem šatů, nezatančíte si. Není kam spěchat," uzavřela Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám