Hlavní obsah
Článek

Letos v listopadu se už i představitelka potrhlé právničky Ally McBeal Calista Flockhart zařadí mezi hollywoodské padesátnice. To jí ale rozhodně nebrání v tom, aby nechala vyniknout svou přirozenost a na obličej začala nanášet vrstvy šminek ve snaze vypadat pořád na třicet.

Flockhart místo čančání se před zrcadlem natáhla džíny, svetr a zateplené kozačky bez podpatku a vyrazila s manželem Harrisonem Fordem (71) a jejich synem Liamem na basketbalový zápas. Rodinné trio zamířilo v neděli do Staples Centra v Los Angeles na mač mezi Chicago Bulls a Los Angeles Lakers, a měli tak na vlastní oči možnost sledovat výhru prvního zmiňovaného týmu 92 - 86.

Dvojice společně nepočala žádné dítě, ale vychovává Calistina syna Liama, jehož si herečka adoptovala v lednu 2001 jako malé dítě. Flockhart a Ford se poznali o rok později během galavečeru k předávání Zlatých glóbů a krátce nato spolu začali tvořit pár. K zásnubám došlo až o sedm let později. Svatební zvony se jim rozezněly v červnu 2010 během obřadu v Santa Fe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám