Hlavní obsah
Článek

Během jedenáctého ročníku Plesu v Opeře se stejně jako v minulých letech uskutečnila bitva o titul královny plesu. Na pomyslný trůn se pokusily usednout staré známé harcovnice jako Simona Krainová (51), Andrea Verešová (43), Pavlína Němcová (52) nebo Gábina Partyšová (45).

Podle dosavadních ohlasů si pomyslnou korunku nasadila na svůj vysoko vyčesaný drdol právě Andrea Verešová, která vsadila na dramatickou řízu od slovenské návrhářky Jany Pištejové. Pozornosti by ale rozhodně neměly uniknout ani méně favorizované dámy, které z pohledu módy pustily do prostor divadla čerstvý vzduch. Ať už to byla odvážná experimentátorka Iva Pazderková v netradičně neplesových šatech, Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská (33) v decentním, ale nápaditém modelu od Dominiky Sedláčkové či nepřehlédnutelná Aneta Vignerová (36) v minimalistickém skvostu od Michaela Kováčika.

Nedá se říct, že by se v sobotu v prostorách Státní opery objevila nějaká módní katastrofa, ne všechny dámy si ale vysloužily pochvalu. Ostatně, projděte si hodnocení v galerii pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám