Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Venezuela je dle statistiky vedoucí zemí v počtu nejrůznějších soutěží krásy. Pro místní dívky je to mnohdy jediná možnost, jak se dostat z nuzného živobytí ve slumech, v nichž žije zhruba polovina tamních obyvatel. Není proto divu, že pokud má dívka nějaké dispozice bodovat v klání o Miss, snaží se využít veškerých dostupných prostředků zvýšit své šance na maximum. Právě věhlasné krásky z Jižní Ameriky jsou tak stále méně dílem přírody. O další praktice, kterou na sobě dívky aplikují, nyní promluvila i Wi May Nava, která loni na Miss Venezuela skončila jako druhá.

Nemluvě o několika plastických operacích, zahrnujících například i umělá ňadra či upravený nos a zuby, se exotická brunetka uchýlila k velmi drastickému způsobu hubnutí. Na jazyk si nechala všít síťku, která jí umožní přijímat pouze tekutou stravu. Pokud by se totiž rozhodla pozřít něco pevného, způsobilo by jí to takovou bolest, že by si další žvýkání rychle rozmyslela. Wi May o tom povyprávěla moderátorce Billie JD Porter v dokumentárním pořadu stanice BBC Secrets of South America: Extreme Beauty Queens.

Osmnáctiletá kráska se svěřila rovněž s tím, že její rodina dřela do úmoru, jen aby ona mohla uspět v soutěži. Rodiče prý pracovali i o víkendech, aby vydělali dost na její operace, které zatím vyšly na 200 tisíc korun. Navzdory plastikové kráse Venezuelanky bodují i na celosvětové úrovni. Její krajanka Gabriela Isler byla loni v listopadu korunována Miss Universe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám