Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě nedávno řádila s finalistkami České Miss na jejich soustředění, přitom by klidně mohla být jednou z nich. A v jistých partiích by je všechny hravě strčila do kapsy! Andrea Košťálová (24), půvabná moderátorka primáckých VIP zpráv, se při pracovní dovolené na Mauriciu nedržela jen mikrofonu, ale sama se též vystavovala slunci. A to na ni mělo moc pěkný výhled. Mrkněte do fotogalerie!

Andy působí v bulvárním pořadu televize již čtvrtým rokem a patří k mezi diváky neoblíbenějším tvářím této relace. Rok nezadaná (vůbec nechápeme, jak je to možné?!) dívka má velmi příjemné vystupování a každého si hned podmaní svou povahou. A ta postava!

Může za ni z větší části jistě láska k tanci. „Dvanáct let jsem závodně tancovala disco a street dance a pět let jsem trénovala juniorské extraligové týmy. Kvůli práci na Primě jsem ale musela se soutěžením i trénováním přestat a tehdy jsem se naprosto nadchla pro salsu, kterou chodím už jen pro radost tančit do klubů. Vyřádím se a vyčistím si hlavu,“ přiznala nám Andy.

Odmalička ji rodina vedla k sportu, takže se věnuje tenisu, golfu, lyžím i snowboardu. I proto si udržuje pěknou postavu.

A díky dobrým kamarádkám kolem ní jsme se k naší nemalé radosti dozvěděli i něco o jejích mírách: přes prsa i boky má 98 centimetrů. „Jak mi nedávno při natáčení řekl Jiří Menzel, jsem prototyp slovanské postavy. Stejně jako já si nemůžu s misskami poměřovat míry pasu a boků, tak ony se nemohou bez plastiky měřit s mojí mírou přes prsa,“ přiznala se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám