Hlavní obsah
Článek

Jak je vidět, Chris Brown (24) není jediným mužem, který se opakovaně prolíná intimním životem barbadoské hudební ikony Rihanny (36). Dalším rapperem, jenž se s přestávkami objevuje po jejím boku, je Kanaďan Drake (27). S tím zpěvačka nazpívala před třemi lety hitovku What’s My Name a loni píseň Take Care. Zdá se, že společné nahrávání ve studiu a následně i natáčení klipu je pokaždé dá dohromady. Dvojice spolu randila na přelomu roku 2010 a 2011 a jejich nejen pracovní cesty se spojily rovněž loni na podzim. Od začátku roku spolu vymetají jeden noční klub za druhým.

Oba si sice dávají dobrý pozor, aby je společně nevyfotili paparazzi, ale z podniků například odjíždějí jedním taxi. Drake se tak proplétá životem Rihanny podobně jako Chris Brown, předloni dokonce došlo mezi oběma rivaly k pěstní výměně názorů.

Podle zdrojů z jejich okolí však nejde o obnovení vztahu, jelikož zpěvačka se nechce vázat. Jsou prý jen bližší kamarádi s výhodami, kteří spolu rádi tráví čas a za striptérky jsou schopní během jednoho večera utratit statisíce.

„Dělají, co dělají, ale není to nic vážného. Mají to rádi takhle nezávazně. Naplňují potřeby jeden druhého, když mají čas,“ sdělil zdroj britskému Daily Mailu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám