Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) s přehledem vyhrála boj o nejodvážnější róbu na letošním Plese v Opeře. Její model byl od slovenské návrhářky Jany Pištějové, která předvedla svou tvorbu podle slov modelky i na newyorském fashion weeku a která se s Andreou shodla, že pro skromné a jednoduché toalety není na Plese v Opeře místo. Do tance se ale Andrea moc nehnala a my víme proč.

Není to tak dlouho, co měla modelka velmi nepříjemný úraz na lyžích. "A podle posledního rentgenu a magnetické rezonance to vypadá hůř, než jsem očekávala. Mám přetrhané vazy a poškozený meniskus. Měla bych jít na další operaci, ale pořád to odkládám," svěřila Super.cz Andrea s obavami v hlase.

"Ráda bych si zatančila, ale raději opatrněji. Sice lyžuji, ale s ortézou, některé sporty jsem musela vzdát úplně, u jiných musím být velmi opatrná," vysvětlila Verešová, která kromě své toalety zaujala i ohromným výčesem, že se nám nechtělo věřit, že je pouze z jejích vlastních vlasů. Ale prý byl. "Mám už vlasy skoro do pasu, takže kadeřník, který mne přijel učesat až z Paříže, s tím neměl problém. A i když účes vypadá složitě, byl za dvacet minut hotový," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám