Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dá-li se o této fotce říct něco pozitivního, tak to, že herečka, která je na ní zvěčněna, opět dokázala, že je chameleonem. Jednou vypadá jako náctiletá slečna, jindy jako padesátnice. Výrazový rozsah se sice v její profesi hodí, ale když začíná třicátnice i v civilu připomínat babičky, není to úplně ono…

Přesně takhle Katie Holmes (45) působí z fotek pořízených ve čtvrtek, kdy odevzdala svou dcerku Suri do rukou lektorů v její škole v New Yorku, a spěchala za svými povinnostmi. Holmes nejspíš nevstala pravou nohou, vypadala totiž velice unaveně a utrápeně, a celkově dojmem, že jsme na první pohled ani nechtěli věřit tomu, že na fotkách je opravdu ona a ne žena o generaci starší. Viditelné šediny jejímu vzhledu nepřidaly.

Její dcerka ovšem dle výrazu také nebyla v dobrém rozpoložení, tak doufejme, že myšlenky, které běžely Katie hlavou, se týkaly pouze vrtochů malé Suri, a vrásky jí na čele nedělá nic vážného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám