Hlavní obsah
Článek

Strach z výše kurzu české koruny a nedostatku hotelů v last minute nabídce nutí stále více lidí, aby nakupovali zájezdy s předstihem v zimě za zvýhodněné ceny. Nejlákavější nabídky už proto cestovní kanceláře často vyprodaly. Akce first minute pokračuje do konce února. Prodejní portál Dovolena.cz shromažďující nabídky od 350 českých a německých CK doporučuje poslední skvělé first minute nabídky.

REZERVUJ – Plessas Palace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásný hotel na řeckém ostrově Zakynthos leží nedaleko písčité pláže v letovisku Alykanas, asi 13 km od hlavního města. Tříhvězdičkový hotel je vhodný pro páry i rodiny s dětmi. Hotel je vybavený prostorným bazénem i brouzdalištěm pro děti. Jeho hosté mohou využívat služeb kadeřnice, masérů či si odpočinout na kosmetice. Pobaví se u kulečníku, počítačových i deskových her nebo při řeckých a barbecue večerech.

REZERVUJ – Hotel Pesheff

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvěle položený nově zrekonstruovaný bulharský hotel Pesheff leží v Novém Nesebru. Jeho klienti mohou využít dvě pláže. 250 metrů vzdálenou městskou pláž či pláž Slunečného pobřeží 350 metrů od hotelu. V blízkosti hotelu je množství restaurací, hospůdek a obchodů. Hosté mají k dispozici bazén se slunečníky zdarma. Pesheff je vhodný pro všechny věkové kategorie.

REZERVUJ – Solim hotel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klienti, kteří chtějí dovolenou za rozumnou cenu, ale mají rádi, když se o ně hotel dobře stará, by měli vyrazit do tureckého Solim hotelu s All Inclusive stravováním. K dispozici jim bude bazén, několik barů, diskotéka, turecké lázně, sauna, masáže, řada sportovních vyžití i obchod. Oblázková pláž je od hotelu vzdálená 200 metrů. Letovisko se nachází pouhých sedm kilometrů od města Kemer.

REZERVUJ – Dreams Beach

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Útulný tuniský hotel Dream Beach přímo u písečné pláže láká své hosty především na svou skvělou polohu. Je vhodný pro klienty, kteří tráví rádi dovolenou i procházkami po městě, nákupy v obchodech či na místním tržišti. Letovisko leží pouze 2 kilometry od Port El Kantaoui. Hosté hotelu využívají několik restaurací a barů, venkovní bazén a hřiště pro plážový volejbal. Mohou si odpočinout i v tureckých lázních nebo sauně.

REZERVUJ – Happy Life Village

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příjemný egyptský hotel Happy Life Village s rodinnou atmosférou leží v nádherné zahradě v letovisku Sharm El Sheikh. Hostům poskytuje několik restaurací a barů včetně šiša kavárny, nákupní galerie a diskotéky. V areálu jsou také tři bazény se dvěma skluzavkami. Hotel pořádá různé animační, sportovní a večerní zábavné programy. Na pláži se zlatavým hrubým pískem mohou lidé využít potápěčské centrum a širokou nabídku vodních sportů.

Další články

Načítám