Hlavní obsah
Článek

Když v polovině prosince Super.cz exkluzivně přinesl informaci o rozchodu krásné šoubyznysové dvojice Václava Noida Bárty (43) a Gabriely Dvořákové (35), ještě se nevědělo, jak moc velké rozkoly mezi nimi byly. Dvojice se prý až psychicky týrala, a tak nikdo nepředpokládal, že by se k sobě mohli znovu vrátit. Nečeká nás zase opáčko této situace? „Ani náhodou. Máme se spolu nejlíp za celou dobu našeho vztahu. Jsem rád, že jsme potlačili ego a šli zpátky k sobě,“ rozplývá se Bárta. A i jeho krásná přítelkyně září štěstím.

„Ta hádka tehdy byla tak brutální, že snad horší být ani nic nemůže. Ale když jsme přežili tohle, přežijeme už všechno. Vyšší level by snad byla už jen vražda,“ říká v legraci Vašek.

Dvořáková se k němu s postupem několika týdnů od nového začátku románku opět nastěhovala a teď spolu vrkají opět jak patnáctileté zamilované hrdličky. „Oba jsme na podzim udělali chybu a teď si dáváme velký pozor na to, abychom nic takového neopakovali,“ dodal hudební skladatel, zpěvák a nově také filmař, kterého jsme museli k povídání téměř doslova dokopat, protože se zapřísáhl, že raději o svém soukromí už veřejně hovořit nebude.

Reklama

Další články

Načítám