Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywood v současné době plně zaměstnávají spekulace o těhotenství herečky Mily Kunis (30). Její sexy křivky totiž v poslední době značně nabyly na objemu a vše nasvědčuje tomu, že je nastávající maminkou.

Filmová kráska s ukrajinskými kořeny už dva roky randí s Ashtonem Kutcherem, který se v prosinci rozvedl s Demi Moore. Nic tak nebrání tomu, aby hollywoodský pár založil rodinu. Oba herci však odmítají mluvit o svém soukromí, čímž domněnky o miminku ještě více posilují.

Mila Kunis se k mateřství nehlásí, ale nelze si nevšimnout, že se v poslední době začala zakulacovat nejen v pase, ale také v obličeji. Její nejnovější snímky z letiště jasně vypovídají o tom, že má pár kilo navíc. Těhotenství by pro známou herečkou bylo dostatečným argumentem omlouvajícím její oplácanost. Mila však vytrvale mlčí.

V následujících týdnech buď zapracuje na své postavě, nebo půjde s pravdou ven. Kunis v minulosti figurovala na předních příčkách žebříčků nejpřitažlivějších žen světového showbyznysu, ale teď nejspíš svou pozici uvolní jiným kráskám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám