Hlavní obsah
Článek

Skandální série Justina Biebera (30) zdaleka není u konce. Devatenáctiletý zpěvák 5. února na Twitteru poznamenal, že se soustředí na budování pozitivní energie. Má proč. V pátek 31. ledna se totiž s otcem Jeremym opět chovali jako nestydatí pacholci. Během soukromého letu z Toronta do New Jersey vykouřili na palubě tolik marihuany, že je kapitán musel několikrát napomenout a použít kyslíkovou masku. Letušku pak zavřel v kokpitu, protože ji zpěvák s otcem sexuálně obtěžovali.

O všem informovala televize NBC News, která získala vyjádření pilota soukromého letadla, v němž se Bieber a jeho otec přepravovali z Kanady do USA. Na letišti je zadržela FBI a letadlo prohledala. Když u nich nenašla žádnou marihuanu, pustila je do země. Zpěvák se ke kouření dokonce přiznal, tvrdil ale, že se svou skupinou vše vykouřil a drogy do země nepřiváží. Piloti tvrdí, že v kabině bylo tolik marihuanového kouře, že museli použít kyslíkové masky.

„Kapitán letu uvedl, že varoval všechny pasažéry včetně Biebera a to hned několikrát, aby přestali kouřit marihuanu. Kapitán také uvedl, že musel požádat cestující, aby přestali obtěžovat jeho letušku, a po několika marných varováních letušku požádal, aby zůstala blízko něj v kokpitu a vyhnula se tak dalším útokům,“ uvedla televize NBC ve svém zpravodajství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám