Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Cher má komplikované vztahy se svými dvěma potomky. Prvorozený Chaz Bono se narodil jako dívka Chastity a sama sedmašedesátiletá hvězda přiznala, že měla problém zvyknout si na to, že bude mít místo dcery syna. Zatímco jejich vztah se loni jakžtakž normalizoval, s mladším synem Elijahem Bluem Allmanem pro změnu teď nemluví vůbec. Bývalý narkoman se tak musel smířit s tím, že mu máma nepřišla ani na svatbu.

Oscarová Cher má druhorozeného syna s rockerem Greggem Allmanem, za něhož byla provdaná v letech 1975 až 1979. Loni v říjnu se s Elijahem nepohodla a od té doby s ním nekomunikuje. Nepřišla mu na počátku prosince na svatbu s Marie-Angelou Kingovou a dokonce ho neviděla ani během Vánoc.

„Nehodlal jsem čekat na něčí svolení nebo gratulace, jako jsem na tohle nečekal nikdy během celého života. To, jak jsem se tajně oženil se svou manželkou, bylo stejné jako vše, co jsem vždy dělal. Neumím to jinak a oba jsme věděli, že je to tak správně. Vždycky jsem byl černou ovcí rodiny. Důvod, proč to tak teď mezi námi je, je prostý, máme rozdílný žebříček hodnot a rozlišnou mentalitu, a to se prostě velmi střetává. Máme hodně vzletů a pádů a teď to není zrovna nejlepší období,“ přiznal sedmačtyřicetiletý hudebník v rozhovoru pro National Enquirer.

Elijah Blue také přiznal, že jeho matka Cher nesnáší svou novou snachu. „Jsou to dvě velmi silné ženy, dva býci v malém výběhu,“ dodal Allman.

Do října minulého roku prý žil s matkou, po hádce se od ní odstěhoval a oženil se. Cher ho za to nepozvala na Vánoce, což se ho údajně dotklo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám