Hlavní obsah
Článek

Originálním způsobem se nizozemská topmodelka Doutzen Kroes podělila se světem o radostnou novinu, že se za několik měsíců její rodina rozroste o dalšího člena. Kráska proslulá převážně z katalogů a kampaní pro Victoria’s Secret poslala na svůj účet na sociální síti obrázek, z něhož je očekávání dalšího potomka na první pohled patrné.

Nahá, ale přesto velmi decentní fotografie byla doplněna o popisek: „Tohle není pohled do minulosti, tohle je teď! Jsem tak šťastná, že s vámi mohu sdílet své očekávání.“

Pro devětadvacetiletou modelku je to druhé těhotenství. S manželem DJ Sunnerym Jamesem vychovává tříletého syna Phyllona. Po jeho narození se stejně jako její kolegyně Adriana Lima či Alessandra Ambrosio dostala do původní formy v rekordně krátkém čase. Již po pár měsících fotila opět katalogy a chlubila se vyrýsovaným bříškem. I ona bude, stejně jako Lima a Ambrosio, dvojnásobnou maminkou.

Kroes přitom v poslední době překvapila tvrzením, že se cítí jako součást klamání módním průmyslem. „Někdy si připadám vinna, že dělám tuhle profesi, která dělá dívky nejisté. Vždycky říkám, že nevypadám jako na obrázku. Některé z mých fotografií jsou natolik digitálně upravené, že se skoro nepoznávám, když se podívám do zrcadla,“ přiznala Doutzen.

„Když mě postavíte do špatného světla neučesanou a bez make-upu, není to dobré... Někdy se probudím a vidím, že tohle vážně není to, co vídám v magazínech. Říkám si: Kdo je ta návštěva v naší koupelně?“ dodala s nadsázkou modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám