Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistky České Miss měly dnes odletět z exotického soustředění na Mauriciu. Na ostrově ale řádil cyklón, a tak byl let odložen.

„Měli jsme dnes odpoledne odletět, ale kvůli cyklónu Edilson je uzavřené letiště, takže čekáme, jak se to vyvine. A držte nám palce, ať cyklón rychle přejde a odletíme, obloha je zatažená, prší a fouká vítr, dívky balí kufry a čekají na potvrzení nového času odletu dnes pozdě večer,“ napsala Super.cz PR manažerka České Miss Tereza Typoltová. Pokud vše dobře půjde, dívky by měly do Prahy přiletět zítra v poledne.

Soustředění České Miss na exotickém ostrově nebylo pro finalistky jen o pózování a volné zábavě. Krásky na Mauriciu čekala například práce s mačetou na ananasové plantáži, sklizeň čaje, výuka v místní škole pro znevýhodněné děti, zpracování mořské soli či rumu, který je jedním z hlavních vývozních artiklů. Všechny dívky samozřejmě absolvovaly focení, rozhovory i spot do televizní kampaně.

Jak dívky zúročí své zkušenosti ze soustředění ve finále České Miss, uvidíme už 29. března, kdy diváci rozhodnou o nové královně krásy.

Reklama

Další články

Načítám