Hlavní obsah
Článek

Mnohonásobný Slavík Karel Gott (†80) si nenechal ujít premiéru komedie Bolka Polívky (74) Dědictví aneb Kurva se neříká, kde si stejně jako v první části Dědictví zahrál jednu z menších rolí.

Na slavnostní premiéře došlo k několika zajímavým setkáním. Bolka Polívku doprovodila jeho současná partnerka Marcela, ale nechyběly ani další jeho osudové ženy - herečky Chantal Poullain, s níž zplodil syna Vladimíra, a Evelyna Steimarová, se kterou má dceru Aničku.

A aby toho nebylo málo, Evelyna Steimarová byla v šedesátých letech Gottovou přítelkyní. Mistr se tehdy do jedné z našich nejpohlednějších hereček zakoukal na pražské konzervatoři, když mu bylo třiadvacet let, a prožil s ní vášnivý roční vztah.

Jak je z fotek patrné, s Evelynou si výborně rozumí i po letech. Do družného rozhovoru s dávnou expřítelkyní svého manžela se zapojila i Ivana Gottová (48). Jak je vidno, Gott si mezi ženami opravdu uměl vybrat. Zatímco on stárne, ač by si dle textů své slavné písně přál „být stále mlád“, ženy po jeho boku mládnou.

Reklama

Další články

Načítám