Hlavní obsah
Článek

Když do bytu Philipa Seymoura Hoffmana vešel David Bar Katz, neviděl na zemi jen mrtvého kamaráda, ale také svého vlastního milence. Filmový scenárista měl prý s hollywoodským hercem milostný poměr. V sobotu měl být dokonce svědkem toho, jak Hoffman užívá kokain. S těmito tvrzeními přišly dva americké magazíny - National Enquirer a Radar.

David Bar Katz se z Hoffmanovy smrti zhroutil. Přátelům se měl svěřit, že byli nejen blízkými kamarády, ale také milenci.

„Byli jsme homosexuální milenci. Měli jsme spolu vztah,“ uvedl Katz pro National Enquirer. Zprávu otiskl také magazín Radar. „Plánovali jsme, že spolu půjdeme na Super Bowl a užijeme si hezký den. Je to příšerné. Byl jsem gay milenec Philipa Seymoura Hoffmana a viděl ho noc předtím, než zemřel, užívat kokain,“ tvrdil prý Katz.

Hoffman údajně po dvanácti letech vztahu s kostýmní návrhářkou Mimi O’Donnellovou zjistil, že se mu líbí sex s muži. To ho po dvaceti letech přivedlo opět k drogám. Právě za roli homosexuála Capoteho ve stejnojmenném filmu dostal Oscara.

Reklama

Další články

Načítám