Hlavní obsah
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) je po rozchodu se sympatickou blondýnkou Markétou Haindlovou stále single a zdá se, že už mu samota pořádně leze na mozek.

Poslední týden mlsně kouká po krásných misskách, se kterými odjel na závěrečné soustředění na Mauricius. Pokukování po atraktivních kočkách v bikinách Boučkovi nebezpečně zapaluje lýtka.

Ještě předtím si oblíbený moderátor na svou osamělost postěžoval při natáčení pořadu Máme rádi Česko. Nezadaný muž v nejlepších letech toužící po ženském klíně si v pořadu dokonce udělal soukromou seznamku. A potenciální zájemkyně lákal prostřednictvím vtipné metafory na své mužství!

Za všechno může maketa sochy svatého Václava sedícího na koni, která byla umístěna ve studiu. Kapitánovi hvězdného týmu Jakubu Prachařovi (40) totiž neušel žádný detail.

„Libore, já jsem si teďka všimnul, on tam má obrovský genitálie ten kůň,“ provokoval Boučka Prachař, který se ale nenechal zahanbit.

„Jinak, ty jsi říkal obrovský v poměru s čím?“ odpálkoval Prachaře a hned využil jeho narážku ve svůj prospěch.

„Ten kůň vznikal v době, kdy jsem ještě já býval modelem, takže podle toho je to udělané, tím se nechci chlubit, ale i do roku 2014 jsem vstoupil jako single,“ chválil se Bouček a neopomněl přidat svou emailovou adresu, na níž se mu mohou hlásit případné zájemkyně.

Reklama

Další články

Načítám