Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když přicházeli hosté na premiéru filmu Bolka Polívky (74) Dědictví aneb Kurva se neříká, málem jsme se lekli, že je tanečník a choreograf Petr Čadek nevěrný svojí krásné manželce. Až po chvilce jsme v atraktivní blondýnce po jeho boku poznali Jitku Čvančarovou (46).

Česká Claudia Cardinale velmi radikálně změnila svůj vzhled. A musíme říct, že ačkoli jsme si ji jako blondýnu nikdy nedokázali představit, překvapivě jí to velmi slušelo. A to přestože je od přírody tmavý typ. Chválíme skvělou práci kadeřníka, který jí vlasy promelíroval několika odstíny a výsledek působí přirozeně. I když jsme ji jako brunetku měli radši, chybu neudělala.

Na premiéře se samozřejmě objevila i řada dalších hostů v čele s protagonistou a scenáristou v jedné osobě Bolkem Polívkou, jehož sice doprovázela současná žena Marcela, ale vinula se k němu i exmanželka Chantal Poullain. S tou se má evidentně ráda i jeho dcera Anna Polívková (45), která s tátou a jeho někdejší ženou strávila část dětství.

Reklama

Další články

Načítám