Hlavní obsah
Článek

Dámy si v reality show Farmář hledá ženu nejspíš neuvědomují, že je v případě úspěchu čeká náročný život hospodyňky. Petr je nalákal na saunu a vířivku, ale ty na jeho farmě nejspíš nenajdeme.

V rámci sbližování své čtyři nápadnice pozval do wellness centra a nezvykle brzo si tak prohlédl jejich těla jen v plavkách. Sám oplatil stejnou mincí. Žhavé chvilky, při nichž se jeho ctitelky předvedly v bikinách, vystřídala společná koupel ve vířivce.

Nesmělý Petr takovou koncentraci polonahých žen očividně dlouho nezažil, a tak byl z této společnosti lehce nesvůj, a k vzájemné masáži jej dívky musely přemlouvat. Nakonec se však hrdě ujal své role a nejvíce si užil kontakt s Kamilou. „Krásně reagovala, vydávala u toho pěkné zvuky,“ zasní se Petr v páteční reality show Farmář hledá ženu.

Spokojená s jeho masáží byla i ona. „Bylo to příjemný, sáhnul na mě chlap,“ radovala se Petrova favoritka, jíž neodradila ani farmářovo podivné opálení. Devětadvacetiletý tatínek, jehož opustila partnerka, totiž během letní dřiny na farmě neodložil nátělník, který se mu tak trvale vypálil na těle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám