Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Králová (42) vyrazila poprvé na veřejnost se svojí nevlastní dcerou Jessicou. Tu má její životní partner Jiří Šlégr s exmanželkou Kateřinou. Jessica loni opustila dům své matky, a i přesto, že Kateřina Šlégrová tvrdila, že Jessica krásnou Miss nesnáší, se dívka natrvalo přestěhovala k otci.

A vypadá to, že si naopak Lucie s Jessicou velmi rozumí. Společně vyrazily na premiéru filmu Robocop, kam vzaly také Jessičinu kamarádku ze třídy Kláru. „Jessica má teď prázdniny, takže si užíváme. Dnes kino, v úterý jsme třeba skočily do vlaku a namířily si to směr Třinec, kde Jirka se svým Litvínovem hrál proti místnímu týmu ligový zápas. Bohužel ač jsme fandily, co nám síly a hlavně hlasivky dovolily, úspěch se nedostavil. Nevadí, příště bude určitě líp. Možná hned ve čtvrtek, kdy Litvínov hraje doma se Spartou. A tam samozřejmě také nebudeme chybět,“ svěřila se Lucka, která se snaží svého partnera v jeho pokračující hokejové kariéře podporovat.

Jessicu má Lucie prý velmi ráda. "Myslím, že máme opravdu pěkný vztah. Jessica za mnou může kdykoli se vším přijít a myslím, že se jí i líbí, že spolu můžeme řešit takové ty holčičí věci," dodala Králová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám