Hlavní obsah
Článek

Ani dotek šminek, o podkladovém make-upu ani nemluvě. Takhle musela bývalá moderátorka Marta Ondráčková vystoupit na divadelních prknech. "Byl to hrozný nezvyk, ale měla jsem vypadat jako mladinká dívka, takže nebylo zbytí," řekla Super.cz.

Nemusí být prý na jevišti zmalovaná jako chodská truhla, jako bylo líčení na obrazovku. "Ono to na tom jevišti ani nejde, ale třeba linky, anebo hnědé stíny na víčko, aby prokouklo oko, to jo, ale takhle na holčičku, to je fakt síla," míní Ondráčková.

V divadle v Jihlavě totiž Ondráčková vystupuje v představení Šumař na střeše, v němž hraje mladší dceru hlavního hrdiny Tovjeho, přičemž tu nejstarší ztvárňuje herečka, která má o šest let méně než Marta.

"Premiéru jsme měli 1. února. Bylo to náročné zkoušení, hodně tancování, což mě čeká i nadále, protože v další inscenaci se po patnácti letech vracím ke klasice a postavím se na špičky," svěřila Ondráčková, takže nás napadlo, jestli během zkoušení také nezhubla.

"To už jste si mohli všimnout i na brněnském Plese v opeře. Kostým na Cajtl mi zabírali celkem třikrát, naposledy den před premiérou," svěřila Marta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám