Hlavní obsah
Článek

Když výjimečně navštíví nějakou společenskou akci, pokaždé vzbudí Vlaďka Erbová (42) pozornost tím, jak je šíleně hubená. A pokaždé čelí otázkám, proč tolik hubne. "Nedržím žádné diety, přehnaně necvičím. Všechno souvisí s nemocí štítné žlázy a s prášky, které na ni beru," vysvětlila opět, ale už s menší dávkou trpělivosti Vlaďka.

Vlastně už prkotinou vedle toho je, že musela změnit i šatník, protože kalhoty, které nosila ještě před pár měsíci, by z ní spadly i s hodně utaženým páskem. "Nejde ale o žádné extrémní sumy, jak jste si mohli všimnout, moc drahé věci nenosím. A džíny si pořizuji v jediném obchodě, kde mají tak malou velikost a jedny vyjdou tak na šest stovek," upřesnila.

Přestože je kvůli nemoci hodně unavená a musí se starat o své vlastní dvě děti, přesto neopomíjí práci v občanském sdružení Vlaďka dětem, které se stará o děti nemocné rakovinou. "Každý měsíc jezdím na oddělení, navštěvuji čtyři ze sedmi. Sháním partnery a sponzory, aby se starali o ta děcka a jejich rodiče. Do toho mám svoji realitku a doma jednomu dítěti utírám zadek a druhé vozím skoro denně na led. Myslím, že je toho na jednu ženskou docela dost," míní Vlaďka.

Zkusili jsme se ještě zeptat, z čeho vlastně modelka na mateřské, která má v hlavní náplni práci pro charitu, a fotbalista, který si moc nezakope, žijí. To jsme se ale se zlou potázali. "Myslím, že do toho nikomu nic není," uzavřela rozhovor Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám