Hlavní obsah
Článek

Akční snímek Karate Kid už dávno patří do historie, ale jeho herecká hvězda je stále v nejlepší formě. Ralph Macchio letos oslaví 53. narozeniny, ale vypadá jako o generaci mladší pánové.

V době, kdy Ralph ztvárnil studenta Daniela, mu bylo 23 let a měl našlápnuto ke slušné kariéře. Z filmu Karate Kid se stal kult, a mladý herec se svezl na vlně bojových filmů, která slavila úspěch v 80. letech. Diváci si jej zamilovali a vynutili si další dvě pokračování, která měla premiéru v letech 1986 a 1989.

Macchio se ovšem neztratil ani poté a jako herec se prosadil v několika filmových i televizních projektech. K nejznámějším z nich patří seriál Jak jsem poznal vaši matku a film Hitchcock, kde se setkal s Anthonym Hopkinsem.

Hvězda filmu Karate Kid se dodnes objevuje na společenských akcích, kde je stále spojována s 30 let starým filmem. Slabost pro bojové sporty Ralphovi zůstala dodnes, a tak se může i po padesátce pochlubit atletickou postavou. V soukromí mu dělá už 26 let společnost manželka Phyllis Fierro, s níž má jednadvacetiletou Julii a sedmnáctiletého Davida.

Reklama

Další články

Načítám