Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Prý jí trápí bolest zubů, ale přesto je pohled na nejnovější fotografii Ivety Bartošové (†48), která se ze záhadných důvodů najednou přestala ukazovat dennodenně na veřejnosti, jak to měla ještě donedávna ve zvyku, trochu překvapivý. Pryč je jiskra v oku, kterou měla, když na podzim nepila a nebrala prášky. Zpěvačka má po stomatologickém zákroku a hořekuje, že bolestí ani nespí. Nemůže ale za její stav přeci jen něco jiného?

Už před Vánoci měli mnozí z těch, kteří Ivetu bezpečně znají a přišli s ní do styku v dobách střízlivosti i jejích úletů, z jejích mediálních vystoupení pocit, že se zase někam řítí, a rozhodně ne na vrchol abstinence.

A přestože za její bolestínský výraz by měl moci rekonstruovaný chrup, těm řečem věří jen málokdo. Zdroje z okolí Ivety hovoří o tom, že jak ji znají, opět bohužel na něčem „frčí“. „Možná to ani nebude alkohol, spíš bych to viděl na prášky. Když jí bolely zuby, dokážu si představit, že pak začala opět zneužívat utišující prostředky. Když jí o něco jde, přesvědčila by i mrtvého. Fakt není ve své kůži,“ tvrdí její bývalý kamarád.

V tisku se už objevily náznaky toho, že kvůli zubům snad nestihne ani na únor naplánované koncerty. Zlé jazyky k tomu přidávají, že Iveta Bartošová má být jedinou osobou na světě, která po jinak relativně banálním zákroku trpí měsíce jako zvíře a není kvůli němu schopná pracovat…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám