Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) muže ve své početné rodině dost šetří. To mimo jiné vyplynulo z našeho rozhovoru s jejím nejstarším synem, hercem Vincentem Navrátilem. "Podle mě jsou domácí práce rozdělené na ženské a mužské. Ženské jsou ty, které vyžadují trpělivost, mužské ty, na které musíte mít sílu," řekl Super.cz.

Zajímaly nás příklady. "No, chlap třeba vynáší odpadky, seká dříví nebo poseká zahradu. Ten zbytek už jsou ženské. Chlap samozřejmě dokáže vytřít podlahu, ale když mu po ní pak přeběhne pes, tak by ho nejradši zabil. A žena to prostě vytře znovu," krčil rameny Vincent.

A jak je na tom s vařením? "To také nechávám na ženách, konkrétně na mámě. Když jsem doma sám, tak si třeba v mikrovlnce ohřeju sýr. Nebo umím udělat palačinky, ty zvládnu, když mám na starosti Kordulu nebo Kryšpína, aby mi nebrečeli hlady," ubezpečil nás, že zase takový macho není.

Reklama

Další články

Načítám