Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Radúze Máchu, který je momentálně největším krasavce v seriálu Cesty domů, jsme potkali na překvapivém místě. Navštívil lekci vaření, protože si chtěl doplnit své znalosti v kuchyni o to, jak se připravuje sushi.

"Přiznám se, že velký kuchař nejsem. Zvládnu steak a rýži," prozradil, což nám přišlo jako dost divná kombinace. "Já totiž nemám rád loupání brambor, a když už je vařím, tak ve slupce. Ale jednou jsem vlastně dělal i gratinované brambory," pochlubil se.

Doma je spíš paní kuchyně jeho přítelkyně. "Uvaří cokoli, co si řeknu. Jen svíčkovou jsem si ještě nenadiktoval, ale určitě by dokázala i ji," míní. Je to o to překvapivější, že jeho životní partnerka je jeho kolegyní z Národního divadla. Tam však nehraje, ale tančí.

Překvapivé proto, že jsme si mysleli, že baletky moc na jídlo nejsou. "Tak to je omyl. Žijeme spolu, tak to mohu posoudit. Baletky vydávají strašně moc energie, takže se moje partnerka v jídle rozhodně nehlídá," řekl nám Radúz, který má očividně slabost pro malé a drobné ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám