Hlavní obsah
Článek

Přesně o polovinu své původní váhy se podařilo zeštíhlet Emmě Dunne poté, co se nevešla do kalhot v české velikosti 56 a především poté, co její dnes desetiletá dcera Stephanie chodila domů s brekem, že ji ve škole kvůli ní šikanují.

„Přišla domů a říkala: ‚Mami, každý ve škole říká, jak jsi tlustá‘,“ přiznala dvaatřicetiletá žena z města Gorey. „Byla jsem absolutně na dně a cítila jsem, jak ji ztrácím. Chtěla jsem být matkou, na kterou by mohla být pyšná a ne jen někým, kdo se schovává,“ pokračovala.

Emma obětovala poslední roky hlavně výchově svých tří dětí a na svůj zevnějšek přestala hledět. Přispěl k tomu možná i fakt, že neměla partnera. Její časté zastávky v pekařství a fast foodech zapříčinily její rychlé kynutí.

„Jak jsem rostla, moje tělo a nakupování se pro mě staly noční můrou. Byla jsem tak tlustá, že jsem si musela kupovat svoje džíny a sešít je dohromady,“ rozpovídala se Emma, které se díky běhání a dietě o třech lehkých jídlech denně podařilo svou váhu zredukovat přesně o polovinu - ze 153 kilogramů na současných 76. Oblečení si navíc kupuje menší o devět konfekčních velikostí na téměř ideální číslo 40.

Reklama

Další články

Načítám