Hlavní obsah
Článek

Když se bývalá rosnička a v současnosti hlavně matka na mateřské a občas také PR manažerka Romana Vítová (46) objevila po dlouhé době ve společnosti, bylo všem divné, že po jejím boku nestojí manžel, hromotluk, bývalý sportovec, kaskadér a nyní také režisér Petr Jákl. Je pracovně mimo republiku, a tak místo něj s sebou přivedla urostlého klučíka. O milence však nejde. „Je to můj milovaný bráška. Jsme čtrnáct let od sebe, vychovávala jsem ho, prakticky jsme ho s mamkou měly ve střídavé péči,“ směje se půvabná Romana.

„Na to, že je to skoro ještě puberťák, spolu máme krásný vztah. Byla jsem téměř jeho druhá máma. Starala jsem se o něj, a když se stěhoval do Prahy, bydlel jeden čas i u nás. A všechnu tu péči mi vrátil v době, kdy se mi narodila Sofie. Abych nemusela v noci stávat, klidně ji ve tři v noci nakrmil a přebalil. Prostě byl dokonalá chůva,“ chlubí se dvaadvacetiletým bratrem Vítová a nedá dopustit na jeho o čtyři roky mladší přítelkyni Nikolu.

„Péťa je strašně pozorný bráška. Nestává se u kluků jeho věku, že by svou sestru obejmul, pohladil nebo jí dal pusu. A i když je mezi námi takový věkový rozdíl, doma klidně blbneme jako malé děti. Sem tam se i z legrace pereme. Kdysi jsem chodila na thajský box, takže na sebe třeba zkoušíme různé kopy,“ směje se bývalá rosnička, kterou jsme potkali na otevření kluziště v obchodním domě v pražských Štěrboholech.

Reklama

Další články

Načítám