Hlavní obsah
Článek

Návštěvníkům Máchova jezera se v minulých dnech naskytl pohled přímo nevídaný. Půvabná herečka Andrea Kerestešová (39) se pouze v decentních plavkách oddávala s temperamentem sobě vlastním bujarým vodním radovánkám. Nenechte se ovšem mýlit. Netrávila tady své volné dny. Natáčela zde nové díly populárního seriálu Vyprávěj. Koupání v teplém Máchově jezeře si tentokrát opravdu užila. "Bylo to příjemné a zažili jsme spoustu legrace. Nikdy nezapomenu, jak jsme se loni museli v rámci natáčení koupat v desetistupňovém Severním moři. Tohle byla naprostá pohoda," smála se Andrea. Fotky si prohlédněte v galerii.

Kdo by vedle Andrey hledal jejího seriálového manžela Romana Vojtka, byl by patrně zklamaný. Ve vodě se totiž Andrea špičkovala s jeho nejvetším seriálovým protivníkem v podání Ondřeje Veselého. Pátý díl nové série s přiznačným názvem Mácháč se odehrává na samém konci let sedmdesátých. "Po vášnivém sexu na automatické pračce v díle předešlém se Eva Dvořáková s Jardou Francem právě na této dovolené dají definitivně dohromady," přiznal zdroj ze zákulisí.

Tuto destinaci vybrala produkce seriálu záměrně. "Když jsme hledali místo, kde by se mohla odehrávat klasická česká dovolená, přišla celkem logicky řada na Máchovo jezero. Právě tady se kdysi hodně jezdilo. Dnes už jsem zavítají spíše mladí lidé, kteří sem jezdí pařit. Byl jsem překvapený, že se to tady za ta léta skoro vůbec nezměnilo," podotknul producent seriálu Filip Bobiňski. První díly nové řady seriálu, který nedávno získal Zlatou nynfu na festivalu v Monte Carlu, uvidíte na obrazovkách České televize už v září tohoto roku.

Reklama

Další články

Načítám